Project Elaza

Het nieuwbouw appartementencomplex Elaza staat voor uitzonderlijk wonen in het groen, in het mooiste dorp aan de Schelde. Met 36 appartementen en 2 woningen is dit nieuwe vastgoedproject aantrekkelijk voor jonge gezinnen op zoek naar een eerste woonst, senioren die hun huis willen inruilen voor een praktisch ingericht appartement of investeerders op zoek naar een interessante opportuniteit. De autoluwe buurt is bovendien een plus voor gezinnen met kinderen. Hier kunnen de kleinsten in alle veiligheid ravotten.

Elaza ademt Scandinavische architectuur. Zowel het appartementencomplex als de woningen worden opgetrokken uit lichte materialen en afgewerkt met sobere, gitzwarte balustrades en onderhoudsvriendelijk, stijlvol schrijnwerk. Ook binnen trekt men de Scandinavische stijl door. Alle 36 appartementen, verdeeld over twee blokken, en beide woningen bieden hedendaags wooncomfort. Elke energiezuinige entiteit beschikt over een ruim terras of tuin én biedt u een open zicht. Daarnaast kunt u ook altijd een frisse neus halen in de groene parktuin.

De appartementen zijn beschikbaar in verschillende types, zowel op het gelijkvloers als op één van de drie verdiepingen. Ze variëren van 75 m2 tot 135 m2 en tellen twee of drie  slaapkamers. Elk appartement wordt gekenmerkt door een hoge afwerkingsgraad, een praktische indeling, voldoende bergruimte en veel licht dankzij de grote raampartijen.

Parkeren gebeurt hoofdzakelijk ondergronds, waar elk appartement over een privébergruimte beschikt.

Kortom Residentie ELAZA staat voor:
- Betaalbaar
- Maximale lichtinval
- Groene oase van rust
- Grote terrassen of tuinen
- Gemeenschappelijke parktuin exclusief voor de bewoners
- Ondergrondse parkeergarage met privébergruimtes
- Op 15 km van Antwerpen


Informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Ja
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan